Παγκόσμια Έκθεση Οδικής Ασφάλειας 2018 2018

Παγκόσμια Έκθεση Οδικής Ασφάλειας 2018 από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας. Η έκθεση επισημάνει οτι «ο αριθμός των ετήσιων θανάτων από τροχαία ατυχήματα έφθασε τα 1,35 εκατομμύρια». Επίσης, απαιτείται «δραστική δράση για την εφαρμογή αυτών των μέτρων για την επίτευξη οποιουδήποτε μελλοντικού παγκόσμιου στόχου που μπορεί να τεθεί και για τη διάσωση ζωών». Μπορείτε να διαβάσετε λεπτομερώς όλα τα προφίλ της χωρών και την αναφορά εδώ: https://bit.ly/2PovI7C


Συνολικά στην Ελλάδα ο αριθμός θανάτων οδικών ατυχημάτων για το 2016 ήταν 824, αλλά ο ΠΟΥ υπολογίζει ότι οι θάνατοι από την οδική κυκλοφορία για το 2016 ήταν 1026.


Συγκεκριμένα στην Ελλάδα υπάρχει πολύ χαμηλή χρήση των ζωνών των πίσω καθισμάτων στο 23%, με 11% των θανάτων από οδικούς χρήστες να είναι επιβάτες 4 τροχών και ελαφρών οχημάτων. Είναι ο νόμος η χρήση των πίσω ζωνών ασφαλείας στην Ελλάδα και είναι εκεί για να προστατεύσει όλους τους χρήστες αυτοκινήτων. Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας << Πάνος Μυλωνάς >> ξεκίνησε μια πολύ σημαντική νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ασφαλέστερων Δρόμων (SRF) και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση ζώνης στο πίσω κάθισμα στην ιστοσελίδα ΙΟΑ << Πάνος Μυλωνάς >> εδώ.

Design and Editorial by Maclennan Ward Research.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now