Έκτη Παγκόσμια Συνάντηση ΜΚΟ για την Οδική Ασφάλεια και των Οδικών Θυμάτων Απρίλιο 2019

Η έκτη παγκόσμια συνάντηση των μη κυβερνητικών οργανώσεων για την οδική ασφάλεια θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά από τις 8 έως τις 13 Απριλίου 2019. Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει πάνω από 200 εκπροσώπους των ΜΚΟ οδικής ασφάλειας από όλο τον κόσμο, η οποία συνδιοργανώνεται με την Make Roads Safe Hellas.

Το 2020 η ισχύουσα δεκαετία των Ηνωμένων Εθνών για δράση για την οδική ασφάλεια θα λήξει και θα επανεξεταστεί σε μια παγκόσμια υπουργική διάσκεψη υψηλού επιπέδου που θα φιλοξενηθεί από την κυβέρνηση της Σουηδίας το Μάρτιο του 2020. Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ θα συζητήσει επίσης τα αποτελέσματα της Δεκαετία σε ειδική σύνοδο που ενδέχεται να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2020. Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 αναμένεται επίσης να υιοθετήσει μια νέα στρατηγική οδικής ασφάλειας για να μειώσει κατά το ήμισυ τους θανάτους και σοβαρούς θανάτους μέχρι το 2030 και να εγκρίνει σημαντική αναβάθμιση των υποχρεωτικών προτύπων ασφάλειας των οχημάτων.

Η Παγκόσμια Συνάντηση των ΜΚΟ θα υιοθετήσει συστάσεις σχετικά με αυτές τις σημαντικές πρωτοβουλίες οδικής ασφάλειας σε μια «Διακήρυξη των Χανίων» για λογαριασμό της κοινότητας των ΜΚΟ.

Η Make Roads Safe Hellas θα δημοσιεύσει επίσης την Έκθεση Μελέτης Οδικής Ασφάλειας Τουρισμού και θα αναπτύξει πολιτικές και βιομηχανικές προτάσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα.

Design and Editorial by Maclennan Ward Research.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now