Έρευνα για την οδική ασφάλεια διεθνών τουριστών

Για τις τελευταίες δύο δεκαετίες η Ελλάδα υπήρξε ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για τουρίστες στον κόσμο. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, η Ελλάδα έχει ένα από τα χειρότερα ρεκόρ οδικής ασφάλειας στην Ευρώπη.

Σκοπός της έρευνας είναι να καταγράψει τις αντιλήψεις των διεθνών τουριστών για την οδική ασφάλεια και κινητικότητα στην Ελλάδα, προκειμένου να εντοπίσει προβλήματα και να αναπτύξει πολιτικές και βιομηχανικές συστάσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα. Η έρευνα απευθύνεται στον διεθνή, εισερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα. Εάν επισκεφθήκατε πρόσφατα την Ελλάδα είτε για διακοπές είτε για επαγγελματικό ταξίδι και επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την έρευνα παρακαλούμε κάντε παρακάτω στην γλώσσα που προτιμάτε.

 

Η έρευνα διεξάγεται από κοινού από τρία ελληνικά πανεπιστήμια: το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με την υποστήριξη φορέων με διεθνή έκθεση και ουσιαστική εμπειρία στον τομέα της οδικής ασφάλειας, όπως η Eastern Alliance for Safe and Sustainable Transport (EASST) και η Make Roads Safe Hellas. τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν στο παγκόσμιο συνέδριο της Global Alliance of NGOs για την οδική ασφάλεια που θα διοργανωθεί τον Απρίλιο του 2019 στα Χανιά. Αν θέλετε να διαβάσετε την τελική έκθεση τον Απρίλιο παρακαλώ επισκεφθείτε το makeroadssafehellas.gr ή ακολουθήστε μας στο twitter @MRSHellas.

Design and Editorial by Maclennan Ward Research.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now